Bloggar av andra

Ett par bloggar som jag brukar kolla =)
(klicka på namnet så kommer du till respektive blogg)

Feffelinaa
Jennifer heter hon som har denna blogg. hon skriver mest om sin vardag (när hon har tid och lust). hon är en helt underbar tjej som oxå råkar vara en av mina närmsta vänner :)

Ash
är oxå en underbar tjej, men som jag inte känner så superbra. Har träffat henne genom Jennifer. Även hon skriver om sig själv och sin vardag. Hon ritar och fotograferar mycket och rätt mycket av det kommer upp på bloggen :)

Liz
är en trevlig tjej som skriver om sig själv och sin vardag i staden Östersund. Skola, hem och vad hon å hennes vänner hittat på är återkommande ämnen :)

Agnes Beate
och jag är söskenbarn(kusiner). hon är en helt fantastisk människa. Den här tjejen kan verkligen sjunga och på bloggen lägger hon upp sina sångviedos. Men förutom sångvideor så skriver hon om sin vardag i Namsos där hon går skola tillsammans med Mia och såklart även om besöken hem till sin mor och far :)

Mia Kathrine
Hennes blogg är mest en fotoblogg, där hon lägger upp bilder hon tagit och ger tips på hur du kan fixa med dina bilder :) azum! värt en titt om du (som jag) har lite problem med bilderna x)

Mia og Agnes
Tillsammans har Mia och Agnes denna blogg där dom skriver om skolan, vardagen, och deras fokus: Fotografering! Dom går båda Media så dom lägger även upp sånt som dom fått lära sig på skolan :)

Rebecka Amrén
en hästgalen tjej som jag blivit bekant med. Även hon skriver om sin vardag. Men med en liten extrakrydda; Hästar! :)

Linda
är en awesome tjej som kommer från jämtland men har flyttat upp till Lappland. Linda är en tjej som skriver när hon har lust och tid och det är mest om henne själv och sina två hundar :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar