lördag 24 september 2011

Let it rain over me

Ja va ska man säga? de e fredag kväll. å ja sitter hemma hos mor å far. roligt värre. endast ja å mamma å pappa som e vaken. resten slockna rätt snabbt tidigare ikväll.
har vare på skolan å haft verksta hela veckan. vi har verkligen börjat me projektet nu. en volvo 855 som vi ska göra om till pickup. jag, ronja å rasmus har typ fått tage på oss de där. använde tigersåg i onsdags å de sluta me att ja fick massa skärsår på undersidan av armen. å på torsdan så blev de lite brännmärken efter vinkelslipen. läraren på motorsport tänkte att ja skulle testa svetsen idag men de sa ja ifrån. ville inte ta i nån maskin för dom tycker inte om mig :( så ja skulle få göra de nästa fredag istället. snäll lärare man har :)
pratat me älsklingen ett par gånger i telefon (blev nästan fyra timmar i söndags kväll. hihi) å smsat en massa. ja må ju ha de väldigt tråkigt... näe just de, har ju inte tråkigt i verkstan :p önskar bara man hade sötnosen lite närmare om dagarna men men de ordnar sig. de gör de alltid.
men hörs sen ska lägga mig nu å Soooova!!! :')

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar